5.08.2008 г., 18:37 ч.

Добро утро! 

  Поезия » Друга
891 0 8
 

 

Добро утро,

мои нежни гълъбици!

Добро утро,

мои сродни душици!

 

Поглеждам ви

и на душата ми е волно.

Колко съм щастлива,

че ви има! - мисля си неволно.

 

 

 

© Анна Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??