Слънце показва се от тъмнината,
птиците запяват във захлас.
Топъл бриз полъхва през полята,
утрото отваря се пред нас.
Цветенца натежали са от утринна роса,
слънчеви лъчи огряват нашите лица,
с чаша хубаво кафе се разсънвам най-добре.
Събуждай се с усмивка,
позитивни мисли зареди.
Денят ти е прекрасен,
щом прекрасен си и ти.
За Добро Утро поздрави,
на Деня се наслади.
© Ердал Амедов Всички права запазени