23.04.2020 г., 7:42 ч.

Добро утро! 

  Поезия
451 0 0

Добро утро хора!

Добро утро небе!

Добро утро флора!

Добро утро море!

 

Радвам се и пея,

че още живея,

че дишам със сили

във дните унили!

 

Радвам се и пея,

че още се смея

на случки случайни,

на хора омайни!

 

И щастие има

след тежката зима

във дните сурови

на вирус с окови.

 

И щастие има

с гордост ранима

и носи ни радост

сред общата гадост!

 

Росата, тревата

и всяка калинка

нищо, че във джоба

няма и стотинка!

 

Децата, жената

и капка в сълзата

що рони от обич

до стена от кирпич!

 

Бъдете добрички

без лоши привички!

Бъдете звездички

в очите на всички!

 

Обичам ви всички

без много парички

и вярвам в доброто

в борбата с дошлото!

 

Живея, не тлея,

но в къщи си грея!

Обичам ви всички

от хора до птички!

 

22.04.2020 г.

гр. Варна

© Кремена Арменчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??