9.06.2011 г., 11:28 ч.

Добро утро, Любов! 

  Поезия » Бели стихове
2244 0 2

ДОБРО УТРО, ЛЮБОВ!

Нощни размисли в бели стихове!

Събуждаш се сутрин и виждаш...
... виждаш любим човек до теб.
Все още спящ, на път да излезе от
Морфеевото царство.
Поглеждаш го, усмихваш се,
дори си мислиш, че си щастливец,
това ангелско създание да спи до теб,
да усещаш дъха му,
да се губиш в нощната му прегръдка,
да се сгушиш в него, когато си сънувал кошмар!
А ти...
... да го гледаш как сънува,
да го гледаш как препуска в съня си...
като красив пегас
към теб - с усмивка и то...
... с една-единствена цел!
Да се събуди заради теб
и да целуне душата ти с думите:
'ДОБРО УТРО, ЛЮБОВ!'

 


© Андриан Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??