15.08.2015 г., 19:56 ч.

"Добронамерена" любов 

  Поезия » Философска
667 1 3

"Добронамерена" любов

 

Тя винаги ще те остави

с обяснението, че "за теб" го прави!

 

© Наско Енев - РИМПО Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??