Aug 15, 2015, 7:56 PM

"Добронамерена" любов 

  Poetry » Phylosophy
663 1 3

"Добронамерена" любов

 

Тя винаги ще те остави

с обяснението, че "за теб" го прави!

 

© Наско Енев - РИМПО All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??