Не можем ли добри да бъдем?!
Веднъж поне дори... да спрем да бъдем "гадни"
Да престанем да сме зли.
Да помогнем всеки,
да покажем пътя към доброто навеки.
Животът е кратък и труден,
пълен с изпитания,
нужно е да преминем през много страдания,
да получим знания,
да правим признания.
Да мислим за добро, а не за зло,
за другите да не ни е все едно.
Важно да е всяко чуждо мнение,
за зло - да не събуждаме съмнение.
Нека бъдем по-добри.
И с нас току-виж постъпили така, нали?!
© Мария Стойкова Всички права запазени