Apr 28, 2007, 12:15 AM

Добротата ще спаси света 

  Poetry
2339 0 4
   

 

Не можем ли добри да бъдем?!

Веднъж поне дори...  да спрем да бъдем "гадни"

Да престанем да сме зли.

Да помогнем всеки,

да покажем пътя към доброто навеки.

Животът е кратък и труден,

пълен с изпитания,

нужно е да преминем през много страдания,

да получим знания,

да правим признания.

Да мислим за добро, а не за зло,

за другите да не ни е все едно.

Важно да е всяко чуждо мнение,

за зло - да не събуждаме съмнение.

Нека бъдем по-добри.

И с нас току-виж постъпили така, нали?!

© Мария Стойкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??