То винаги на пръсти тихо стъпва,
с натрапнически тон не разговаря.
В тълпите многолюдни не присъства,
а към душата таен вход отваря.
Забравена мечта към теб привлича
Доброто - още истинско и живо!
Връща светлината пред очите ти,
усмихва те и тихо си отива.
© Елена Желева Всички права запазени
Поздравления!