23 abr 2010, 10:43

Доброто 

  Poesía » Otra
897 0 7

 

 

То винаги на пръсти тихо стъпва,

с натрапнически тон не разговаря.

В тълпите многолюдни не присъства,

а към душата таен вход отваря.

 

Забравена мечта към теб привлича

Доброто - още истинско и живо!

Връща светлината пред очите ти,

усмихва те и тихо си отива.

 

 

© Елена Желева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??