27.01.2017 г., 22:09 ч.

Доброто момиче 

  Поезия » Свободен стих
890 1 2

Казаха ти, че съм добро момиче,

такива има ли не знам.

Добра и лоша, може би,

но нощем ставаш друга, казваш ми.

Едно момиче в жена се превръща

и на удари отвръща.

Казват ,,лесна,, съм била,

май не познават другата ми лоша страна.

С жени да си играеш не е лесно

и вярвай никак не е смешно.

,,Лесна,, ли каква шега, укротете вашите сърца.

Да, не съм добро момиче ,но това къде го пише.

Зад тази невинна усмивка се крие жена,
която умее да играе тази игра.

Грешна, лоша, добра, мила, светица дори –
жени сме, запомни, винаги от нас боли.

© Jasmina Ivanova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??