11.02.2016 г., 0:19 ч.  

Добър ден 

  Поезия » Любовна
375 0 7

Добър ден

 

Отново си останах бездиханна,

ослушваща се, всеки миг, за звън.

Отново литна по земята странна

и идваш само вечер, в моя сън.

 

Не ми говориш, пък и аз не искам.

Достатъчно ми е, че ме обгръщаш с дъх.

Затоплена, във тебе се притискам,

покрита нежно, като с горски мъх.

 

Дълбоко се унасям. В твоя сън.

Ти ми го пращаш отдалеч, за мен,

та утре, със очаквания звън,

да чуя оня тембър: "Добър ден".

© Мари Елен- Даниела Стамова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??