28.04.2016 г., 20:41 ч.

Дочуй 

  Поезия » Любовна
321 0 2

Дочуваш ли плача на вятъра
как в брезови камбанки стене,
и глъхнещи сред пясъка
подковите на дивите коне,
и ехото дочуй на свидни стъпки
запътени към чужди брегове.
Дъжда послушай,
гръмотевичен преди дъгата
и питай го
защо обиква огънят водата.

 

© Галина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??