31.07.2005 г., 11:42 ч.

Договор с палача 

  Поезия
1865 0 9
Когато умориш се
          от взаимност
и слънцето в очите ти
          помръкне,
когато розите цъфтят
         не заради мене
и птиците над нас
        замлъкнат-
убивай ме така
       красиво, бавно,
както си ме любил!

© Здравка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??