26.07.2008 г., 16:45 ч.

Дойде часът ни за раздяла 

  Поезия » Любовна
609 0 2
Дойде часът ни за раздяла.
Последните слова текат
и в любовта ни вече отлетяла,
сърцата ни не ще се закълнат.

В очите огнени до вчера,
ледовете днес сноват.
Едва ли тях отново ще намеря,
за мене тихо да скърбят.

Дано, дано не сме сгрешили,
напред и двамата да продължим.
От пътя щом следите сме изтрили,
по него пак да не вървим.

И ако някъде със теб се срещнем,
един за друг изгубили търпение-
дано тогава се погледнем,
не с любов, а с уважение.

© Ина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??