10.05.2007 г., 9:49 ч.

Доживот от любов боледувам 

  Поезия
603 0 1

Някакъв страх, че може би
времето все някога убива всичко.
А то, времето, нали,
е разтегливо понятие, въпреки всичко.
Някаква непоносима болка, сякаш
ще изгори във мене всичко без остатък.
А от болката не можеш просто да избягаш
и да се скриеш, за да продължиш нататък.
Някакво странно безумие навред,
из целия ми разум, из цялата ми същност.
А нали безумецът все пак продължава напред
и луд е само според другите всъщност.
Нека съм страхлива, болна и безумна,
нека времето не спира, нека тече.
И ще съм до болка, до болка неразумна,
щом тебе времето любов ще нарече.
Тогава с обич и от обич ще се страхувам,
тогава нека времето объркано да спре.
И нека доживот от любов боледувам,
а ти никога, никога да не потърсиш лек.


© Диляна Тополарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??