6.12.2012 г., 19:42 ч.

Докато е пълнолуние 

  Поезия » Философска
820 0 6

Докато е пълнолуние,

искам да посадя живо дърво

до гробищата,

за да пази мъртвите.

 

Докато е пълнолуние,

искам да изпея

най-древната песен

на живите.

 

Докато е пълнолуние,

искам някой

да ме научи как да живея.

 

Докато е пълнолуние...

после ще настъпи тъмнина.

© Айше Рубева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??