8.02.2007 г., 15:48 ч.

Докато луната през прозореца гали ни… 

  Поезия
764 0 2
Вълшебна мелодия милва сетивата ми
и бленувам в очакване теб... да се случиш.
Желание в сладост обвива душата ми
и разливам се цялата... вишна пияна .

Страст ме изпълва, невиждано дивна,
не зная къде съм, но зная, че близо си,
а моята плът, настръхнало жива,
жадува докосване... твоето, Мили! 

 
Нощта е скривалище, уютно за влюбени,
нека бързо се впуснем във лудо будуване,
нежно да слеем тела в бездихание,

докато луната през прозореца гали ни

© Мария Дуплищева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • хареса мии.и.ии. комплименти..комплименти
    прозореца е нашата луна ... ела хвани ме.. за ръка
    | H.I.M. - Join Me |
  • Страстно и нежно!!! Поздрави, Мария!!!
Предложения
: ??:??