2.06.2007 г., 21:00 ч.

Докато тя спи в завивките, ухаещи на тебе... 

  Поезия
651 0 4
Повече сама,
отколкото самотна
гледам танца
на изгрева.
По-малко виновна,
че не се влюбих
... напълно
На песента
зная само припева.
Гълъбите събудих,
с най-нежна мелодия,
да ти донесат
мойта молитва -
много преди пладне,
за да не...
изпуснеш изгрева,
докато тя
е заспала
сред умора от...
вдъхнато щастие
и твоята плът.
Гледай сам
танца на изгрева -
бавен, унесен,
предвещаващ ни делник,
но само за нас
двамата...
от разстояние,
след като прочетеш
в очите на...
хиляди гълъби,
че ще се влюбя
... напълно
във времето
до нашето сбъдване.

© Мирослава Грозданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??