13.02.2013 г., 21:00 ч.

Доказателство за любов 

  Поезия » Любовна
1409 0 0

Ти искаш любов да намериш

в моите действия, в моите думи.

Но как любовта ще измериш,

как ще я обърнеш във суми?

 

Ти казваш, достатъчно не е

„Обичам те” само да кажа.

Сред думи любовта не вирее

и искаш пред теб да докажа.

 

Опитах се пак да те трогна,

с думи, събрани във стих,

но дори това не помогна –

напразно се явно потих.

 

Кажи ми какво да направя,

кажи ми какво да ти дам,

кажи ми какво да добавя,

защото аз просто не знам.

© Михаил Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??