29.07.2008 г., 14:29 ч.

Докога да преглъщам душата си... 

  Поезия
930 0 14
Докога да преглъщам душата си
и да казвам през зъби: "Ще мине!",
и да чувам: "Разбирам цената си,
но си длъжна, защото ме има!"

Докога да преглъщам душата си...

© Петя Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??