Jul 29, 2008, 2:29 PM

Докога да преглъщам душата си... 

  Poetry
867 0 14
Докога да преглъщам душата си
и да казвам през зъби: "Ще мине!",
и да чувам: "Разбирам цената си,
но си длъжна, защото ме има!"

Докога да преглъщам душата си...

© Петя Косева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??