28.01.2015 г., 22:57 ч.

Докога ще ме болиш? 

  Поезия
637 0 0

Докога ще ме болиш?
кажи ми, докога?
Докога ще ми тежи?
Колко още да търпя?
Казват времето лекува,
но навярно не и мене.
Да, ще те преболедувам,
но колко още ще отнеме?
И обич не е вече,
(ако някога било е),
повече е сякаш меч,
сърцето ти пробол е.
И опитвам се, ала не мога
да се скрия, да избягам,
да премахна цялата тревога
и да спра за теб да страдам.
Вече не те събирам в мене.
Няма място за сълзи.
Океанът е препълнен, няма време.
Кажи ми, докога ще ме болиш?

 

© Рали Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??