11.05.2021 г., 17:33 ч.  

Докоснат 

  Поезия » Любовна
373 2 6

Протягам се, но не достигам 
косите ти, ни устните... не мога!
Безкрайно взирам се, не мигам,
а погледът ми е тревога.
Опитвам се, но не успявам
да сетя допир нежен, с пръсти.
Безмълвно чакам и улавям
невидими уханни пръски.
А ти си в мен и ме изпълваш
нетленно, силно, необятно.
Докосваш ме, а аз изтръпвам,
отпускам се и е приятно.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??