18.06.2007 г., 9:31 ч.

докоснати мечти 

  Поезия
672 0 11
обичам те
момиче мое
така обичам
че боли
името любимо
в мен изричам
хвърчат искри
и пак боли
докоснати мечти
терзаят
едва от болка
сричам
обичам те
сърцето ми
копнеещо
мълви

© Чавдар Кунчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??