8.06.2008 г., 17:09 ч.

Докосни ме 

  Поезия » Любовна
754 0 2

Обичам те. И няма нищо живо,
което да те замени.
Обичам те. Душата ми умира,
когато не я доскосваш ти.

 

Докосни ме. Толкова е просто -
сякаш не си спирал да си мой.
Докосвайки ме, всичко ти ми носиш
и ми даваш причини за живот безброй.

 

Докосни ме! Само това би върнало
туптенето на моето сърце.
Душата ми, дори и преобърната,
копнее пак за твоите ръце.

 

21.09.2001г.
гр. Сопот

© Събина Брайчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??