4.03.2014 г., 21:50 ч.

Докосвам те с любов 

  Поезия » Любовна
991 0 5

Докосвам те с любов!... В една полуда

кръжи в дъжда вечерникът навън!

И като сън очакван, като чудо,

отеква в мрака тих камбанен звън!

 

От онзи ден, във който ти ме срещна,

сърцето ми по-истински заби!...

И аз не търся светъл път към вечност,

а път към теб и твоите очи!

 

Едничка ти за грешките прощаваш

и ме докосваш с ласкава ръка!

Едничка ти със обич ме даряваш

от слънцето на своята душа!

 

Не мисля за часовника отсреща,

за бързата му сребърна стрелка...

Прегръщам те!... Сълзата ти гореща

ме стопля и ми връща пролетта!

 

 

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??