21.09.2008 г., 11:11 ч.

Докосвам устните ти... 

  Поезия » Любовна
1089 1 2

Докосвам устните ти…

Жадно се разтварят…

Търсят моите…

и ненаситно се прегръщат…

Дъхът ти ме изгаря…

Потъвам в погледа ти…

обезумял от желание…

Обгръщам тялото ти…

тръпнещо в очакване…

Разтварям се в теб и политам…

Всичко забравям…

къде съм… коя съм…

защо и как…

нощ ли е... утро…

или синкав мрак…

© Вяра Енева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??