Докосвам устните ти…
Жадно се разтварят…
Търсят моите…
и ненаситно се прегръщат…
Дъхът ти ме изгаря…
Потъвам в погледа ти…
обезумял от желание…
Обгръщам тялото ти…
тръпнещо в очакване…
Разтварям се в теб и политам…
Всичко забравям…
къде съм… коя съм…
защо и как…
нощ ли е... утро…
или синкав мрак…
© Вяра Енева All rights reserved.