Влетяваш в съществителните ми, обираш всички прилагателни
и се настаняваш нежно в съдържанието на всяко изречение.
Допир на пръсти предава трептенето на щастливи неврони.
Разчитам всяка крива в кардиограмата на сърцето си.
Знам, че обичам до костиците на хрущящо желание всяко докосване.
Бледо е само съзнанието, замъглено от сетивните щурмове.
Разголено бягам към теб, за да дойда в желани обятия,
да изчезна за мигове сбъднати и да отнеса в себе си Раят.
© Infinity Всички права запазени
все протягам ръце и търся с очи и душа,
душата на човек да докосна...