30 may 2019, 23:56

Докосване 

  Poesía » Verso libre
572 0 2

Влетяваш в съществителните ми, обираш всички прилагателни

и се настаняваш нежно в съдържанието на всяко изречение.

Допир на пръсти предава трептенето на щастливи неврони.

Разчитам всяка крива в кардиограмата на сърцето си.

Знам, че обичам до костиците на хрущящо желание всяко докосване.

Бледо е само съзнанието, замъглено от сетивните щурмове.

Разголено бягам към теб, за да дойда в желани обятия,

да изчезна за мигове сбъднати и да отнеса в себе си Раят.

© Infinity Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • И при болка и стон; и при топли желания,
    все протягам ръце и търся с очи и душа,
    душата на човек да докосна...
  • Хареса ми. Желано и нежно докосване.
Propuestas
: ??:??