3.11.2010 г., 9:33 ч.

Докосване 

  Поезия » Любовна
671 0 4

ДОКОСВАНЕ

На Е.

Докоснах те с върха на сетивата си

и всеки атом в мене затрептя

и се взриви на хиляди галактики,

в косите ми разцъфнаха цветя…

Усетих как душата ти захласната

цветята и вселените брои

и как с тържествено очакване

започна с тях дома ни да строи…

 

© Христина Радомирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??