4.03.2014 г., 22:36 ч.

Докосване 

  Поезия » Любовна
563 0 2

 

 

Нежното докосване си,
полъх Светлина
в моята душа!
Ангелски крила си,
в жадното сърце,
в мъжките ръце!
Съкровена дълбина си,
красотата в мен,
в сетния ми ден!
И Молитва,
Вдъхновение
и Забвение!
Сливане,
със същността,
във Вечността!

© Ангел Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??