Докосване
Искрата на докосването е нежният трепет
на новородената вечна любов… завинаги във времето.
Аз съм изгубена като бял ангел пазител в нощта.
Ще потъна в този нов свят от вълшебни мигове.
Ще се загубя в мислите си, които все към теб пътуват.
Докосваш ме…
и ето - пълзи огънят в кръвта ми,
потъвам в симфония от красота, която ме обгръща…
Докосвам те…
непознат трепет ме обзема,
не мислех, че може да съществува друго време и
друго измерение в този мой заключен свят…
Искрата на докосването е вълшебна.
Аз съм изгубена завинаги във времето и
мислено към теб пътувам…
© Катя Всички права запазени