Ти ми даде цялата своя любов.
Аз приех и я нося в сърцето си.
Тя е моята сила и жажда – живот.
Съдбата чрез нея над мен се смилила.
Не се дава току тъй такава любов.
Току тъй сърце не се подарява.
Аз приемам за дар – благослов
тази обич, що сълзите ми пресушава.
И дори да тежи на живота хомота
с тази обич ще танцувам в безкрая.
Продадени и закупени имоти
не струват, щом съм докоснала Рая.
24.10.2017 г.
/дианнна/
© Диана Иванова Всички права запазени