4.08.2006 г., 10:55 ч.

Докосване..... в синьо 

  Поезия
691 0 9

 Докосване..... в синьо

 

Лазурен слънчев бряг

златист и топъл пясък.

Вълни в безспирен бяг

отлитащ гларус, крясък.

 

Синя шир, блеснал наниз

от слънчев лъч отблясък.

Нежен допир, морски бриз

носещ хлад за миг кратък.

 

Навътре, в тъмното море

бавно кораб  отминава

Да срещне синьото небе

към хоризонта наближава

 

Безлюден бряг и тишина

два силуета в далечината

Един до друг мъж и жена

прегръдка вплела е телата

 

                  03.08.2006

© Анета Саманлиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??