17.02.2021 г., 0:52 ч.

Доктор Ерос 

  Поезия » Любовна, Еротична
813 0 2

Но сладка моя, не тъжи!

Аз идвам... Моля, не плачù!

Ах, роклята си от лъжи,

махни я - в миг я съблечи!

 

С прегръдки топли, сред несрета,

с целувки страстни, с меки длани

и с пръстчета като цветчета

лекувам аз дълбоки рани.

 

По тялото ти мил ще мина -

същинско ангелско перце.

Ще чувстваш полъх от коприна,

ще трепка твоето сърце.

 

Ще галя леко, ще целувам

и нищо няма да пропусна.

С амброзия ще те лекувам

от душата ми, тъй вкусна.

 

С най- вълшебната стрела

в тебе огън ще проникне

и във транс- добре дошла -

любовта ще те издигне.

 

 

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??