2.01.2016 г., 9:53 ч.

Дом за нас 

  Поезия » Любовна
571 0 0

Този свят тъжен

и скучен е без чудесата.

Този свят в дом за нас 

да превърнем с красотата.

Този свят тъжен и 

скучен е без чудесата.

Този свят в дом за нас

да превърнем с добротата.

 

Много са децата по света,

чакащи радост, топлота.

Нека приятели да бъдем,

нека търсим радостта.

Нека има мир 

за всички по света.

 

Зная, че хората добри

носят късмет в трудни дни. 

Нека приятели да бъдем.

Нека търсим радостта.

Нека има мир за всички по света.

 

Този свят тъжен

и скучен е без чудесата.

Този свят в дом за нас 

да превърнем с красотата.

Този свят тъжен и 

скучен е без чудесата.

Този свят в дом за нас

да превърнем с добротата.

 

© Петя Ченкина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??