Този свят тъжен
и скучен е без чудесата.
Този свят в дом за нас
да превърнем с красотата.
Този свят тъжен и
скучен е без чудесата.
Този свят в дом за нас
да превърнем с добротата.
Много са децата по света,
чакащи радост, топлота.
Нека приятели да бъдем,
нека търсим радостта.
Нека има мир
за всички по света.
Зная, че хората добри
носят късмет в трудни дни.
Нека приятели да бъдем.
Нека търсим радостта.
Нека има мир за всички по света.
Този свят тъжен
и скучен е без чудесата.
Този свят в дом за нас
да превърнем с красотата.
Този свят тъжен и
скучен е без чудесата.
Този свят в дом за нас
да превърнем с добротата.
© Петя Ченкина All rights reserved.