18.12.2011 г., 13:40 ч.

Дом за нас отвъд 

  Поезия » Философска
526 0 9

Научи се

                  да се връщаш -

животът не е само

                                   път,

животът ни е къща -

дом за нас

                      отвъд!

 

Научи се

                  да прощаваш,

че да се сърдиш

                                може век,

но животът ни

                           минава

като мисъл на човек!

© Даниела Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??