Dec 18, 2011, 1:40 PM

Дом за нас отвъд 

  Poetry » Phylosophy
525 0 9

Научи се

                  да се връщаш -

животът не е само

                                   път,

животът ни е къща -

дом за нас

                      отвъд!

 

Научи се

                  да прощаваш,

че да се сърдиш

                                може век,

но животът ни

                           минава

като мисъл на човек!

© Даниела Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??