Домът
Домът е там където е .....Мама,
създали семейство,те свили гнездо.
Една е майката с обичта си голяма,
заедно с татко отглеждали рожбите с добро.
Домът е там където жива е Любовта,
заедно в трудностите,мъж с жена!
Създали гнездо за своите чеда,
отглеждат ги трудно но с усмивка на уста!
Домът е там където комин пуши,
на къщата в която отглеждат се деца!
Да трудно е,понякога сякаш нещо те души,
поемаш дълбоко въздух и продължаваш живота!
А той животът си върви ,той продължава,
само хубавите спомени в нас остава.
Ще мине време и нас няма да ни има,
но ще останат тук синовете ни двамина!
© Валентин Миленов Всички права запазени