Jan 16, 2021, 11:58 AM

Домът 

  Poetry » Phylosophy
274 1 2

                                                              Домът

 

Домът е там където е .....Мама,

създали семейство,те свили гнездо.

Една е майката с обичта си голяма,

заедно с татко отглеждали рожбите с добро.

 

Домът е там където жива е Любовта,

заедно в трудностите,мъж с жена!

Създали гнездо за своите чеда,

отглеждат ги трудно но с усмивка на уста!

 

Домът е там където комин пуши,

на къщата в която отглеждат се деца!

Да трудно е,понякога сякаш нещо те души,

поемаш дълбоко въздух и продължаваш  живота!

 

А той животът си върви ,той продължава,

само хубавите спомени в нас остава.

Ще мине време и нас няма да ни има,

но ще останат тук синовете ни двамина!

© Валентин Миленов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??