Безкрайно влюбена,
в живота се откривам.
Свободна летя във небесата,
а мечтата на вятъра
и на съдбата
ме срещат с твоята
вечна ласка...
Не спирай да мечтаеш...
никога!
Почувствай, тук е любовта!
Магията винаги е будна
дори без заклинания,
ако имаш ключа към усещането
за малките, но големи неща...
Домът ми е тук в сърцето!
Обичам моментите,
секунди кадифени
от фина коприна,
незабравими и пазени в мене...
Домът ми е тук в сърцето!
Думите превърнати в дела
са целунати милувки,
които ти подарявам,
с които те прегръщам...
в единствения копнеж да
те усмихна, както в тъга...,
така и в радост...
Домът ми е тук в сърцето!
© Мелани Всички права запазени