7.02.2006 г., 18:40 ч.

ДОН ЖУАН 

  Поезия
1058 0 9
За тебе носят се легенди,
че любовник си велик
и всяка жена си мечтае
твоя да бъде,макар и за миг.
Една питие ти налива,
друга кокетно кърши снага,
трета чаровно ти смига
и леко заголва бедра.
Жените оставяш доволни,
любовник си-и то какъв!
Романтичен си и тъй гальовен,
а в леглото- там си лъв!
Но събужда те гласът на тъщата.
Жалко!Всичко е било в съня,
а до теб лежи блаженно
собствената ти жена.
И със ужас си припомняш,
че наместо Дон Жуан,
се подвизаваш в тази къща
с прозвището "зет заврян".

© Милена Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??