22.12.2007 г., 13:23 ч.

Допълване 

  Поезия » Любовна
843 0 15

Ако беше слънце жарко,

аз щях да се вмъкна

в маска обсипана

с  прелестни кристали…

 

Нощната тъма бъди,

пак ще следвам теб,

с премяна лекокрила

обсипана със знойна светлина…

 

Влей се в звучен ритъм,

див танц ще изтанцувам,

със съблазън ще омайвам

всеки тон…

 

Скачай до небесна синева,

аз ще те върна в моето сърце,

ще примамвам

с лека ласка…

 

Украсявай всяка буква

с нежни завъртулки,

моята ръка ще допълва

с цветните нюанси…

 

Допълвам те с моята любов,

вземи я с шепи,

обсипи пътя мрачен…

© Зузка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??