Ако беше слънце жарко,
аз щях да се вмъкна
в маска обсипана
с прелестни кристали…
Нощната тъма бъди,
пак ще следвам теб,
с премяна лекокрила
обсипана със знойна светлина…
Влей се в звучен ритъм,
див танц ще изтанцувам,
със съблазън ще омайвам
всеки тон…
Скачай до небесна синева,
аз ще те върна в моето сърце,
ще примамвам
с лека ласка…
Украсявай всяка буква
с нежни завъртулки,
моята ръка ще допълва
с цветните нюанси…
Допълвам те с моята любов,
вземи я с шепи,
обсипи пътя мрачен…
© Зузка All rights reserved.