7.08.2006 г., 9:38 ч.

Дорде надеждата е жива... 

  Поезия
689 0 3
Дорде надеждата е жива...
Весела Кънчева

Събуждаме се
всяка сутрин
с надеждата,
че по-добър ще е денят ни...

През целия си ден
усмихваме се -
докато в нас
надеждата е жива...

Копнеем ний
да сме с любимите -
и таз надежда ни крепи
във трудни мигове...

Мечтаем все
да сме щастливи -
и не умираме
дорде надеждата е жива!

08.02.2006г.
София, България

© Весела Кънчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??