10.01.2010 г., 12:47 ч.

Дори да няма утре 

  Поезия » Любовна
925 0 1

Искам с теб да съм сега!

Да усещам как сърцето ти звъни,

да чувам закачливия ти смях,

да ме галиш с поглед благ.

 

Искам моя пулс в ефир да уловиш,

да танцуваш с пръсти в дланта,

да светиш с устни в нощта,

да гониш полета ми свят.

 

Искам ти да си света,

в който плахо се разтварям,

искам в твоята ръка

да потъвам нежно аз...

 

Искам с теб да съм сега.

Дори да няма утре с теб.

© Нина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??