22.11.2006 г., 22:17 ч.

дори да си отиваш  

  Поезия
603 0 10
Обичай ме,когато нощите са тъмни
                 и студени.
Докосвай с ласки моята душа.
Ще ти покажа,че мога да съм буйна
                 и смирена,
за тебе всякаква ще бъда,да.


Обичай ме,когато разбунтува
                 се морето
и потопим се в музата на летните
                 вълни.
Събуждай в мене женското и онова,
                 което
не може с думи да се обясни.


Обичай ме,когато тихичко до мен
                 заспиваш,
уморен от поредният работен ден.
Обичай ме,та дори да си отиваш,
ти винаги да бъдеш с мен.

© Сияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??